TR | EN
Bölümümüz 3. ve 4. Sınıf Öğrencileri için Duyuru (Vitra Karo Eğitimi)
26.03.2024

·        Eczacıbaşı Vitra Karo şirketi tarafından Nisan ayının ilk haftasından başlayarak yaklaşık 10 hafta süreyle ESOGÜ Kimya, Metalurji ve Endüstri Mühendisliği öğrencilerine seramik üretimi ve süreçleri konusunda detaylı eğitimler  verilecektir. Bu eğitimler 3 bölümün öğrencilerine aynı ortamda verilecek ve şirketin üst düzey yöneticileri tarafından, bölüm binamızdaki uygun bir sınıfta veya Suat Mirza konferans salonunda, gerçekleştirilecektir. Eğitimlerin Cuma günleri öğleden sonra olması planlanmaktadır. Eğitimin içeriği ve detaylar için ekteki dosyanın incelenmesi gerekir.

·        10 haftalık eğitim sonunda her katılımcıya firma tarafından onaylı katılım sertifikası verilecektir. Ancak firma isterse sertifika için bir çıkış sınavı yapması da mümkündür. Ayrıca eğitime katılınlar için yoklama alınarak eğitim sürekliliğinin sağlanması garantilenecektir.

·        Bu eğitime katılarak seramik sektörü hakkında detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Bunlar gelecekte iş arama sürecinde işinize yarayacaktır. Ayrıca firma yöneticileri ile tanışma fırsatınız olacak, olası staj, bitirme ödevi desteği vb. konularda görüş alış verişi yapma şansınız olacaktır. Son olarak Vitra Karo, ilerde kendi bünyesinde çalışmak isteyecek mühendisleri, bu programdan geçenler arasından seçmeyi planladığını bildirmektedir. Dolayısıyla seramik sektöründe kariyer planlayan biri için bu eğitimin iyi bir fırsat olacağı açıktır.

Katılım için ekteki broşürde verilen linki izlemeniz gerekir.

Duyurulur.