2024 YKS Sınavı Sonucu Bölümümüzü Kazanan Öğrencilere Duyuru
14.08.2024

Öncelikle bölümümüze hoşgeldiniz. Yapmanız gereken işlemler aşağıda sıralanmıştır.

1. Üniversite kaydınızı yapınız. Bunun için üniversite web sayfasindeki duyuruları incelemeniz gerekir (www.ogu.edu.tr). Kayıt sonrasında ESOGÜ Öğrenci Bilgi Sistemine (https://ogubs1.ogu.edu.tr/) giriş yapmak için öğrenci numarası ve şifrenizi almış olmalısınız.
  2. Üniversite web sayfasındaki hızlı erişim sekmesinden akademik takvimi inceleyiniz. Burada ders kayıt haftası, derslerin başlangıç zamanları vb. bilgiler mevcuttur. Bu tarihlere uymanız ve ders kayıtlarınızı ilgili tarihlerde yapmanız gerekir.
  3. Ders kayıt haftasında ESOGÜ Öğrenci Bilgi Sisteminden ders kaydınızı yapınız (ders kaydının nasıl yapılacağı konusunda rehber olması adına Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının yayınlamış olduğu dokümana ulaşmak için tıklayınız.). Bunun için bölüm web sayfasında (endustri.ogu.edu.tr) kayıt duyurusu yapılacaktır. İlgili duyuruyu mutlaka okuyunuz. Gerekirse size atanacak akademik danışman ile yüz yüze yahut e-posta yolu ile haberleşebilirsiniz.
  4. Bölüme dair bütün duyurular bölüm web sayfasından yapılmaktadır. Bölüm web sayfasını her zaman takip ediniz.

Tüm Kategoriler

Genel Duyurular Tümü