Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışması Başvurusu Hk.
16.09.2024

Bölümümüz öğrenci bilgisayar laboratuvarında görevlendirilmek üzere bir öğrenci kısmi zamanlı çalışma kapsamında istihdam edilecektir.

Kısmi zamanlı çalışma için başvuru yapacak öğrencilerin başvuru formunu doldurup, 14 Ekim 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar fiziksel olarak bölüm sekreterliğine teslim etmeleri ya da e-posta yolu ile endustri@ogu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Başvuru şartını sağlayan ve ilgili çalışmaya başvuran öğrenciler için değerlendirme kriteri Genel Not Ortalamasının yüksek olması şeklindedir.

• Kısmi Zamanlı Öğrenci çalışma süresi 01 Kasım 2024 tarihinde başlayacak ve 14 Haziran 2025 tarihinde sona erecektir.
  • Üniversitemiz Yönetim Kurulunca Kısmi Zamanlı Öğrencilerin saat ücreti 70,00.-TL olarak belirlenmiştir.
  • Çalıştırılan öğrenciler için ayda en fazla 60 saat üzerinden, haftada 15 saati geçmeyecek şekilde çalışılabilecektir.
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci istihdamında dikkat edilecek hususlara erişmek için tıklayınız.
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuru Formuna erişmek için tıklayınız.